MALZEMELER:
4 ADET YUFKA
3 YUMURTA
1 SU BARDAĞI SÜT
125 GR. MARGARİN1 ÇAY KAŞIĞI KARBONAT VE TUZÜZERİ İÇİN: KAŞAR RENDESİİSTEDİĞİNİZ BİR İÇ MALZEME; (ben patatesli yaptım)
3 YUMURTA
1 SU BARDAĞI SÜT
125 GR. MARGARİN1 ÇAY KAŞIĞI KARBONAT VE TUZÜZERİ İÇİN: KAŞAR RENDESİİSTEDİĞİNİZ BİR İÇ MALZEME; (ben patatesli yaptım)
YAPILIŞI:
Önce sosunu hazırlayalım:Yumurtalar,süt ve eritilmiş margarin çirpilir.
Yağlanmış tepsiye önce 2 yufka rasgele yırtılarak konur.
Arasına iç malzeme döşenir.Üzerine diğer 2 yufkada yırtılır.Kaşar rendesi serpiştirilir.Sonra kare kare kesilir.Hazırladığımız sos her tarafına gelecek şekilde dökülür.175 derecede üzeri kızarana kadar pişirilir.
Fırından çikip biraz ılınınca kestiğimiz yerlerden tekrar kesilir.Soğumadan servis edilip afiyetle yenir.Çok pratik ve nefis bir börek.ARZUYA GÖRE tavsiye olunur.
Yağlanmış tepsiye önce 2 yufka rasgele yırtılarak konur.
Arasına iç malzeme döşenir.Üzerine diğer 2 yufkada yırtılır.Kaşar rendesi serpiştirilir.Sonra kare kare kesilir.Hazırladığımız sos her tarafına gelecek şekilde dökülür.175 derecede üzeri kızarana kadar pişirilir.
Fırından çikip biraz ılınınca kestiğimiz yerlerden tekrar kesilir.Soğumadan servis edilip afiyetle yenir.Çok pratik ve nefis bir börek.ARZUYA GÖRE tavsiye olunur.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder